Apparaten en accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1791 kJ /
428 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen